-->

torsdag 28 april 2011

Goda människor, goda tider

Det finns människor i världen som får lite mindre uppskattning än de förtjänar. Det behövs ingen avancerad metodik för att klura ut detta - det räcker med att skriva en lista med de en uppskattar, och sedan jämföra denna lista med de en faktiskt går omkring och visar uppskattning mot till vardags.

Den ena listan kommer att bli kortare än de andra.

Vilket inte är någonting att skämmas för. Världen är trots allt full av awesome människor, och en skulle inte hinna visa uppskattning mot alla som förtjänar det ens om det var det enda en gjorde, non stop, hela livet.

Men en hinner onekligen göra det lite oftare till vardags. Inte genom stora gester och grandiosa fester, men väl genom små gester och, indeed, små fester.

Små konspirationer av uppskattning.

Det kan göras.

3 glada tillrop:

Christer sa...

Den här kommentaren blir min tredje lilla konspiration för att visa min uppskattning för just den här artikeln. Så får du den intellektuella utmaningen att gissa vad de första två bestod i på köpet.

Tänk att man kan börja en mening med de bästa av avsikter och falla till föga för trollsuget någonstans i mitten och fucka upp totalt i slutet!

;)

Christer sa...

Ärs. Det var ju två meningar. Nåja, det bjuder jag på!

Sargoth sa...

Hjärnan rör sig fortare än tangentbordet, och när en når andra sidan av en mening så har hjärnan redan skrivit tre till. Minst. ;)

Skicka en kommentar